Beauty Review : L’oreal Paris White Perfect Clinical

Processed with VSCO with c1 preset

Haloha, This is my second product from yukcoba.in. I can’t believe i got the chance to try this new product from L’oreal for free. I’ve been using this product for more than a week and here’s my review about this lovely product 🙂

Read More »

Advertisements

Beauty Review : Freeman Face Mask

IMG_20180414_081056

Freeman. Everyone is talking about this brand, right? Idk about you, but people around me is “yeap”. The first time I tried this mask is because my friend goes to Singapore and she open order “jastip” and I order this face mask to her. All I know that Freeman is not available in Indonesia yet (now? idk) And another reason is Suhay Salim. Oh God, she made me addicted to skincare. Go check on her YouTube channel to know what she did to me, LOL. So without any further do, just keep reading guys ;D

Read More »

Beauty Review : Lip Stain – BLP Beauty

c03dfdff7e0b1c2df33ccffdd3088586

Hey guys, kali ini saya mau review tentang Lip Stain dari BLP Beauty yang masih hot banget nih di pouch makeup saya. Kenapa mau review lip stain ini di karenakan udah lama banget ngga bikin review di blog ini, hehehe dan kebetulan udah lama banget ngga pake perona bibir sejenis lip stain ini *actually its my first time to hear about lip stain, all i know only lip tint and i thought maybe its the same*. If you guys curious about this product then just read my review below

Read More »

SOCIOLLA.COM

sociolla thumb

Hello my blog, omega I can’t believe that my working life is really “eat” my time to write something in here. Always tired every night and there’s no time to do anything but sleep. Diawal-awal kerja masih bisa nulis setiap sabtu minggu tapi sekarang.. yasudahlah.

Hari ini saya mau share tentang sociolla.com, salah satu online store untuk produk kecantikan. Beberapa dari kalian pasti udah ngga asing lagi dengan online store ini ya, apalagi yang suka belanja-belanja makeup atau skincare online. Tapi mungkin masih ada yang belum tau atau udah tau tapi ngga berani beli makeup online karena takut palsu dan sebagainya. So, hari ini Saya mau sharing tentang pengalaman saya belanja di online store ini. Just Keep reading guys 🙂

Read More »