Weekly Journal #1

weekly-journal

Read More »

Advertisements

5 Favorite Songs Right Now #5

Have you ever think its not only Zayn who leaving One Direction but all of them start a new project on their own. We know zayn have an album even now he did a collaboration with many people and the newest one as you know, Taylor Swift. Now we have Niall with his single “This Town” and we already know that Harry is busy with his new upcoming movie ‘Dunkirk’ And not only them, Louis have a new song featuring Steve Aoki. But I’m sorry that I dont know some news about Liam, the thing that I’ve heard that he’s going to be a real “daddy”. So One Direction, when will you make a reunion concert? 

Read More »

Beauty Review : Garnier Micellar Cleansing Water

thumb1
Hello guys, hari ini saya akan review tentang makeup remover dari Garnier. Mungkin kalian udah pada punya ya atau masih berburu produk ini. Kalo saya sih baru banget dapet produk ini, setelah nyari kemana-mana cuma dapet kata “belum masuk ka” “habis ka” “kosong ka”. Seperti itulah kira-kira sampai akhirnya males nyari produk ini lagi. Tapi ketika udah males nyari tiba-tiba dia muncul sendiri guys. Yaa, udah lama juga sih ya kalo ngga salah dari bulan oktober hebohnya. Saya dapet produk ini di Transmart dan tinggal satu. Langsung taro keranjang and im so sorry mbak dikejauhan yang udah lirik-lirik, heheheee.. Now, lets see the review

Read More »